Mindenki kedvence ❤️ talpmasszázs

Szerző:

Miként tudod átlazítani a talp területét, milyen eszközökkel, mire jó és mire figyelj
Kevés olyan emberrel találkoztam, aki ne szerette volna, ha a talpát masszírozzák, kulcsfontosságú és nagyon érzékeny terület ez, számos probléma kiinduló pontja. Ezekről a lehetséges problémákról, a talpi izom, izompólya lazításának technikáiról, és néhány talpunkkal kapcsolatos érdekességről fogunk tárgyalni ebben a videóban.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

TP AcuCurve masszírozó

Használja az ergonomikus AcuCurve masszírozót, hogy enyhítse a feszes és fájó izomcsomókat, különösen a nehezen elérhető területeken a nyakon, a háton, és a vállon.

TP Massage Ball - MB1

A legjobb választás, ha célzott területen, egy egy ponton vágysz megkönnyebbülésre. Lehetővé teszi a nyak, hát, váll, csípő, talp és más területek kezelését. Használata roppant egyszerű: alkalmazhatod földön, falnál, vagy bármely más kemény felületen és ints búcsút a fájdalmaidnak!

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről