Mi pontosan a hengeres masszázs, miért és hogyan hengereljek?

Szerző:

Magyar fordításért kattints a filmen a jobb alsó sarokban a feliratok ikonra.

Tudd meg pontosan az összefüggést az izompólya és a teljesítményed között akár a sportban, akár a mindennapokban.

Hengerelni egyszerű, mint elszámolni háromig:
1. Legalább egy perig hengerelj minden testtájat…
2. Két zónára oszd fel a hengerelni kívánt izomcsoportokat
3. Három alapvető technikát alkalmazz minden területen, melyek a gördülés, nyújtás, ringatás.

Ha hengerelsz, jusson eszedbe az ABC is.
A. Alulról felfelé haladj a testtájakon, talp, vádli, comb, far és hát
B. Belégzés. Lélegezz lassan és mélyen, kontrolláld vele a lassú mozdulatokat masszázs közben
C. Célszerűség. Ne feledd, soha sem az intenzitás, hanem a rendszeresség a lényeg. Használd a hengered minden nap, lehetőleg sportolás előtt, vagy közvetlenül azután.

A cikkhez kapcsolódó termékeket itt éred el:

Trigger Point -The Grid 1.0

A GRID Foam Roller henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze

TP Massage Ball

A legjobb választás, ha célzott területen, egy egy ponton vágysz megkönnyebbülésre

TP Mobility Pack

Praktikusan összeállított kompakt csomag, ami egy GRID masszázs-hengerből, egy MB1 masszázslabdából és egy hordozó pántból áll.

A szerzőről

R-med Team

Segítünk abban, hogy az egészséges életmód és a sport szerelmesei kényelmesen, pár kattintással hozzájussanak kedvenc termékeikhez. Az R-med név több, mint 20 éves fennállásunk alatt összeforrt a minőségi termékekkel és a rugalmas kiszolgálással, a professzionális edző továbbképzéssel, oktatásokkal. Olyan világmárkák kizárólagos képviselői vagyunk, mint a TRX,TriggerPoint Performance Therapy, Fit-Ball, DVRT Sandbag, Xenios, stb. Az élvonalbeli gyártók termékei és az R-med kiváló szakembereinek tudása a folyamatos és pozitív visszajelzés és a vevői elégedettség záloga. Legyen szó sportszerekről, egészséges ülés eszközökről, gyógytorna kellékekről, vagy ápolási-gyógyászati segédeszközökről, az R-med Webáruházban meg fogja találni minőségi termékeink között.

Szerző

R-med Team

Segítünk abban, hogy az egészséges életmód és a sport szerelmesei kényelmesen, pár kattintással hozzájussanak kedvenc termékeikhez.
Az R-med név több, mint 20 éves fennállásunk alatt összeforrt a minőségi termékekkel és a rugalmas kiszolgálással, a professzionális edző továbbképzéssel, oktatásokkal. Olyan világmárkák kizárólagos képviselői vagyunk, mint a TRX,TriggerPoint Performance Therapy, Fit-Ball, DVRT Sandbag, Xenios, stb. Az élvonalbeli gyártók termékei és az R-med kiváló szakembereinek tudása a folyamatos és pozitív visszajelzés és a vevői elégedettség záloga. Legyen szó sportszerekről, egészséges ülés eszközökről, gyógytorna kellékekről, vagy ápolási-gyógyászati segédeszközökről, az R-med Webáruházban meg fogja találni minőségi termékeink között.

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről