1’M | Spiccelni csak a balerináknak kell tudni? – Nem!

Szerző:

Avagy, hogyan nyújtsuk a lábszár izmait, hogy minél könnyedebben tudjuk lefeszíteni a lábfejünket.
Az elülső lábszárizmokkal ritkán foglalkozunk, pedig elengedhetetlen a lazaságuk a boka szabad mozgásához, ami pedig a helyes járás kulcsa, ami pedig a többi ízület (térd, csípő) egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen. Fontos továbbá nyújtani ezt a részt akár egy bokasérülés után, szinten a teljes mozgásterjedelem elérése érdekében. Ha boka sérülésből gyógyulsz épp, kérdezd ki mindenképpen a mozgásterapeutád véleményét!

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Trendy Home Jóga Matrac

Amikor az indiai bölcsesség találkozik a német precizitással. A Trendy Home Jóga matrac kiváló minőségű, német tornaszőnyeg, ászana mintával, ajándék hordozó hevederrel.

Jóga - Pilates matrac

A jóga, és pilates elengedhetetlen eszköze a csúszásmentes matrac! A tornaszőnyeg kényelmes alapot biztosít a gyakorlatokhoz, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz.

Togu Prémium Easy Matrac

Talajgyakorlatok, gyógytorna, jóga és egyéb mozgásformák elengedhetetlen eszköze! Magas minőségű német termék.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről