Banyapúp – majdnem olyan ijesztő, mint a névadója

Szerző:

Mi az a banyapúp, és „hogyan vehetjük le magunkról a rontást, ami velejár”?
Sokat taglaltuk már az előrehelyezett fej, nyaktartás problémáját, most itt az egyik leghíresebb konkrét elváltozás, amit okoz: a banyapúp. Esztétikai és funkcionális szempontból is káros elváltozás, de nem lehetetlen küzdeni ellene! Akár megelőzni, akár kezelni szeretnéd a „púpodat”, érdemes ellesned a videóban bemutatott gyakorlatokat!

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Fit-Band erősítő gumiszalag

Kiválóan alkalmas erősítő tornagyakorlatokhoz, fitnessben, szabadidősportban, rehabilitációban.
A különböző erősségű szalagok lehetővé teszik, hogy bármely életkorban ill. edzettségi állapotban használható legyen.

Xenios powerband

Egy modern személyi edző számára nélkülözhetetlen eszköz, mellyel rendkívül sok gyakorlat végezhető, nagyon jól beilleszthető a köredzésbe vagy boot camp gyakorlatokhoz. Néhány gyakorlat, amit végezhetsz vele: fekvőtámasz (progresszív), X walking, vállból nyomás, guggolás, stb… Többféle erősségben kapható, a különböző színek más- más erősséget jelölnek.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről