Leggyakoribb kérdések

Végre Magyarországon is elérhető a TriggerPoint vibrációs masszázshengere. Az anyacég összeszedte mik a leggyakrabban hozzájuk érkező kérdések (és válaszok) a GRID VIBE-al kapcsolatban

1. A GRID VIBE miért csak egyetlen vibrációs frekvenciát kínál?
Az erre vonatkozó kutatások szerint a 20-50 Hz-es rezgések frekvenciája hat a legjobban az izomrendszerre. A 33 Hz-es rezgésétartományával a GRID VIBE változásokat indukál az izomrendszerben és az idegrendszerben egyaránt.
2. Milyen módon minimalizálja a fájdalmat a GRID VIBE hengerelés közben?
A GRID VIBE rezgése külömböző ingereket juttat el az idegrendszer számára. Amikor a szervezet érzékeli az izomfájdalmat és mellette a rezgéseket, ezek az idegrendszer számára közvetített jelek keverednek csökkentve a fájdalomérzékelést.
3. Hogyan használjam a GRID VIBE-ot?
A GRID VIBE használatához útmutatókat az alábbi linken találsz (angol nyelven): https://www.tptherapy.com/watch/collection/GRID_VIBE
4. Miért kapcsolódik le a GRID VIBE a gördüléskor?
A motor védelme érdekében a GRID VIBE 10 perces biztonsági megszakítási funkcióval rendelkezik. Ha hengerel és kikapcsol, egyszerűen nyomja meg a bekapcsológombot a GRID VIBE bekapcsolásához.
5. Milyen hosszú ideig lehet használni a GRID VIBE-ot egy feltöltéssel?
A GRID VIBE egy újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz, ami ~2 órás működést tesz lehetővé egy töltéssel. Az új GRID VIBE részlegesen fel van töltve, de ajánlott legalább két óra töltés az első használat előtt.
6. Milyen hosszú ideig tudok hengerelni a GRID VIBE-al?
Ne használja a GRID VIBE-ot folyamatosan több mint egy órán keresztül. Egy óra használat után hagyja az eszközt ~30 percig kikapcsolt állapotban az újrahasználat előtt.
7. Felvihetem a GRID VIBE-omat a repülőgépre?
Igen, de nem feladott csomagban. A repülésre vonatkozó szabályok tiltják lítium-ion akkumulátoros készülékek szállítását feladott csomagként. A GRID VIBE kézipoggyászként szállítható.
8. A GRID VIBE izomlazító képessége hatással van teljesítményemre?
A GRID VIBE az izomfeszülés oldásával növeli az ízületek mozgástartományát, ezáltal növelve a leadott teljesítményt.
9. Biztonságos a GRID VIBE használata terhesség alatt?
A terhesség esetén ellenjavallt mindenféle habhengerlés. Kérjük, forduljon orvosához, mielőtt a GRID VIBE-ot vagy bármely más önmasszázs terméket használna.
10. Milyen nagy a GRID VIBE teherbírása?
A GRID VIBE 180 kg-os testsúlyig terhelhető használat közben.
11. Miből készül a GRID VIBE?
A GRID VIBE a szabadalmaztatott EVA habból készül, valamint ABS fröccsöntött műanyag házból. Az akkumulátora újratölthető, lítium-ion polimer akkumulátor.
12. Hogyan tisztítható a GRID VIBE?
A GRID VIBE felülete könnyen tisztítható, fertőtleníthető antibakteriális törlőkendő vagy szappanos víz használatával. Kerülni kell az ammónia alapú tisztítószereket, valamint a GRID VIBE teljes vízbe merítését.

Mi a Te kérdésed?

A cikkhez kapcsolódó termékeket itt éred el:

TP GRID VIBE

Az új GRID VIBE rezgő henger ellazítja a feszes izmokat, javítja a mobilitást