Három új, különböző elven működő, szuperhatékony masszázseszköz

Szerző:

Izgalmas terület az izompólya lazítás. Érdekes, hogy mennyire különböző megközelítések léteznek, egy-egy eszköz mire fókuszál. A TriggerPoint évtizedek óta fejleszt SMR eszközöket, de kb. negyedévente kirukkolnak valami teljesen új, izgalmas fejlesztéssel. Ismerd meg mindhárom különleges eszközt,
Válaszd ki a kedvencedet, amit a legszívesebben kipróbálnál.

1. TriggerPoint IMPACT

Ütőterápiás masszázspisztoly

A TP IMPACT ütőterápiás masszázspisztoly előnyei:

Gyorsítja az izmok anyagcseréjét.
4 sebességes.
Döntött fogantyú a jobb súlyeloszlásért.
Vezeték nélküli, tölthető akkumulátorral.

Mire jó?

Fokozza a vér áramlását a sejtek anyagcseréjét, az izomszövet hidratálását. Növeli a mozgástartományt edzés előtt és után. Nagyban hozzájárulhat a gyorsabb regenerációhoz, illetve fizioterápiában a gyorsabb sérülés utáni felépüléshez.

Hogyan működik?

4 sebességes, csendes, kefe nélküli motorral lett tervezve az optimális masszázsintenzitáshoz és ütőerőhöz. Dőntött fogantyúja nagyban segíti a súly kiegyensúlyozását, így az kényelmesebben tartható és precízebben irányítható a masszírozni kívánt izmokra. Újratölthető eleme 2 órán keresztüli folyamatos masszázst nyújt egy feltöltéssel.

2. TriggerPoint Charge Vibe

3 fokozatú, vibrációs mélymasszázs henger

A TP Charge Vibe masszázshenger előnyei:

A domború élek nyújtják az izmokat…
A homorú ívek összepréselik…
A barázdák megragadják a bőr felületét.

Mire jó?

Masszázsra, a myofascia, az izomrostok, mélyebben fekvő szövetek masszírozására. A Charge különleges kialakítása kombinálva a 3 fokozatú rezgésterápiával egy rendkívül intenzív masszázst tesz lehetővé. Felturbózza az izomrostok sejtjeinek anyagcseréjét, oxigén ellátását, így gyorsítja az izmok start állapotba kerülését edzés előtt és regenerálódását edzés után.

Hogyan működik?

A forgással váltakozó domború és homorú részek az eszközön egy igazi 3 dimenziós masszázsélményt nyújtanak, nyújtják majd préselik az izmokat az eszköz görgülése közben. A Charge Vibe anyaga és a felületi vájatok optimálisan tapadnak a bőrfelületekhez, így gördüléskor szinte megragadják a bőrfelszínt az intenzívebb masszázssért.

3. TriggerPoint STK TARGET

Masszázsrúd 8 külön forgó kerékkel

A TP STK Target masszázshenger előnyei:

8 külön forgó kerék a fokozott masszázsélményért.
Ergonómikus markolat, kényelmes, biztos fogást nyújt masszírozás közben.
Szabalmaztatott AcuGrip® felület, ami megragadja a bőrt a masszírozott területen.

Mire jó?

Az izmok magasabban és mélyebben fekvő szöveteinek masszírozására alkalmas. Ajánlott a használata edzés előtt és után, valamint rehabilitációban. Az eszköz forgó kerekei masszírozzák a myofasciát, és elérik a mélyebb szöveteket is. Felgyorsítja az izomrostokban lévő sejtek anyagcseréjét, így felgyorsul az izmok regenerációja.

Hogyan működik?

8 külön-külön forgó fogaskerék alakú masszírozó kerekei ún. AcuGrip® felületűek, amik enyhén tapadva „megragadják” a bőrt, így alaposan átlazítják a masszírozott területet. Mivel a saját kezünkkel irányítjuk, így pontosan olyan erővel nyomhatjuk a lazítandó területre, amire szükségünk van.

Masszázseszköz összehasonlító táblázat

Nézd meg masszázseszközeink összehasonlító táblázatát, célok, erősség, méret és egyéb fontos paraméterek szerint.

Segíthet eligazodni a sokféle henger, speciális henger és vibrációs, vagy éppen ütőterápiás masszázseszköz között.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

TP IMPACT ütőterápiás masszázskészülék

A TriggerPoint 4 fokozatú szabályozható ütőterápiás masszázspisztolya elősegíti a vér áramlását, hidratálja az izomszövetét, serkenti a sejtek anyagcseréjét így javítva az izmok regenerálódását, teljesítményét edzés előtt és után.

TP Charge Vibe

A TriggerPoint™ CHARGE™ Vibe vibrációs masszázshenger segít csökkenteni a fájdalomérzetet, és gyorsítja az izmok sejtjenek anyagcsere folyamatait.

TP Grid STK Target

Az STK Target egy kézzel irányítható, célzott mélyszövet-masszázs rúd, 8 függetlenül forgó kerékkel, amik megragadják a masszírozott izom feletti bőrt a hatékonyabb masszázshoz.