Tenisz vagy golf könyök? + egy kis önterápia

Szerző:

Hogyan csökkenthetem én magam a tenisz vagy golfkönyök kellemetlen tüneteit?
Mi a különbség a két „sportkönyök” között? És hogyan tudok kicsit én magam is hatni a negatív tüneteire? Ismét elővesszük a masszázslabdánkat!

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

TP Massage Ball - MB1

 A legjobb választás, ha célzott területen, egy egy ponton vágysz megkönnyebbülésre. Lehetővé teszi a nyak, hát, váll, csípő és más területek kezelését. Használata roppant egyszerű: alkalmazhatod földön, falnál, vagy bármely más kemény felületen és ints búcsút a fájdalmaidnak!

TP Massage Ball - MBX

A Triggerpoint MB2-es masszázs eszköze kifejezetten a hát és a nyak izmainak masszírozására lett tervezve. Elforgatva állíthatjuk a két kis labda egymás közötti távolságát, amelyek így más-más izmokat képesek masszírozni.
Összecsavarva a gerinc menti kisebb izmokat, míg szét tekerve a hát nagyobb izmait kezelhetjük.

Grid masszázs labda

A TriggerPoint GRID Ball™ egyesíti az egyedülálló GRID rács mintát egy 13 cm-es masszázslabda előnyeivel, a célzott izomlazításért. Könnyű és hordozható méretű, a kialakítása célzottan segíti a csípő, váll és a hátsó izmok a ellazítását, és helyreállítását akár otthon akár útközben.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről