Búcsú a fájdalomtól út közben is

Szerző:

Megmutatjuk „kiskedvenceinket”,
vagyis azokat az eszközöket, melyek kis helyen elférnek, praktikusak, így nyaralás közben sem kell lemondanod a megszokott masszázsrutinodról. Természetesen mindegyikre mutatunk példákat is, hogy miként válthatóak ki velük a nagy hengeres gyakorlatok.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

TP Massage Ball - MB1

 A legjobb választás, ha célzott területen, egy egy ponton vágysz megkönnyebbülésre. Lehetővé teszi a nyak, hát, váll, csípő és más területek kezelését. Használata roppant egyszerű: alkalmazhatod földön, falnál, vagy bármely más kemény felületen és ints búcsút a fájdalmaidnak!

TP MB2 Massage Roller

A Triggerpoint MB2-es masszázs eszköze kifejezetten a hát és a nyak izmainak masszírozására lett tervezve. Elforgatva állíthatjuk a két kis labda egymás közötti távolságát, amelyek így más-más izmokat képesek masszírozni.
Összecsavarva a gerinc menti kisebb izmokat, míg szét tekerve a hát nagyobb izmait kezelhetjük.

TriggerPoint - Grid Mini

A GRID Mini a legkönnyebben hordozható masszázs henger a piacon. 10.5 cm-es hossza és 14 cm-es átmérője a kisebb testtájak célzott kezeléséhez is könnyű hozzáférést biztosít. A henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze.

Grid masszázs labda

A TriggerPoint GRID Ball™ egyesíti az egyedülálló GRID rács mintát egy 13 cm-es masszázslabda előnyeivel, a célzott izomlazításért. Könnyű és hordozható méretű, a kialakítása célzottan segíti a csípő, váll és a hátsó izmok a ellazítását, és helyreállítását akár otthon akár útközben.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről