Vedd kézbe izmaid regenerálását

Szerző:

Futóknak, kerékpárosoknak, labdarúgóknak lesz a kedvence ez az innovatív, kézzel irányítható masszázshenger, olyan nagyobb izomcsoportok lazítására, mint a comb, térdhajlító, vádli.
Bemutatjuk neked a TriggerPoint STK Contour-t, ami egy kézben fogható, homokóra alakú és HAJLÉKONY masszázseszköz. Nincs hatékonyabb eszköz a comb, vádli célzott, általad szabályozott erősségű masszírozására. Azoknak is tökéletes választás, akik gyakorlottak és nagy erőkifejtéssel akarják gyorsan átlazítani merev izmaikat, de, mivel itt nem a testsúlyoddal, hanem a kezeiddel szabályozod a szövetekre gyakorolt nyomás mértékét, azoknak is kiváló, akik még most kezdik az önmasszázs gyakorlását és az izmaik még érzékenyebben reagálnak a masszázsra.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Grid STK Contour

Az STK Contour egy innovatív kézi henger, mely rugalmas homokóra alakú, és kényelmes habfelületet tartalmaz. Az egyedülálló konstrukció úgy van kialakítva, hogy az izmokon végig gördítve kellemes érzetet adva enyhíti az izomfájdalmat, és gyorsítja a regenerálódást. A habos orsók egyenként gördülnek az izmokon, a keringés növelése és az izom mobilitásának javítása érdekében.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről