Combnyújtók lazításával akár a derékfájdalom ellen? LEHETSÉGES!

Szerző:

Fáj a derekad, rossz a tartásod? Meglepő helyeken is keresheted a megoldást!
Itt a kétrészes comblazításról szóló videónk második része, ahol a comb nyújtásáért felelős izmok szerepét és azok hengeres masszázsát mutatjuk be. Amellett, hogy a filmből megtudhatod milyen összefüggések lehetnek a combnyújtók és a teljes test mozgásrendszerei között, pár praktikus gyakorlatot is megmutatunk az izmok lazítására, amivel akár a derékfájdalmad is csökkenhet.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Trigger Point -The Grid 1.0

A GRID Foam Roller henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze, mely egyre népszerűbb a profi sportolók között a teljesítmény és az általános egészség terén mutatott drasztikus és általában azonnali hatása miatt.

Grid STK Contour

A flexibilis STK Contour masszázseszköz homokóra alakjával és gördülékenységével szinte körbe öleli az izmokat, javítja a keringést, gyorsítja a regenerálódást, és fejleszti a mobilitást.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről