Isiász – nem csak gerincprobléma okozhatja

Szerző:

Könnyen rámondjuk bizonyos panaszokra, hogy isiász, vagy lumbágó de valóban tudjuk, mit takarnak ezek a tünetek?
Erre keressük most a választ, valamint megismerünk egy fontos izmot, mely nagy szerepet játszik isiász szerű tünetek kialakulásában, és megtanuljuk, hogyan kezeéjük őt, hogy elkerüljük vagy javítsuk az ilyen jellegű panaszokat.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

TriggerPoint - Grid Mini

A GRID Mini a legkönnyebben hordozható masszázs henger a piacon. 10.5 cm-es hossza és 14 cm-es átmérője a kisebb testtájak célzott kezeléséhez is könnyű hozzáférést biztosít. A henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze.

Grid masszázs labda

A TriggerPoint GRID Ball™ egyesíti az egyedülálló GRID rács mintát egy 13 cm-es masszázslabda előnyeivel, a célzott izomlazításért. Könnyű és hordozható méretű, a kialakítása célzottan segíti a csípő, váll és a hátsó izmok a ellazítását, és helyreállítását akár otthon akár útközben.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről