Combhajlítók lazításával akár a derékfájdalom ellen? LEHETSÉGES!

Szerző:

Fáj a derekad, rossz a tartásod? Meglepő helyeken is keresheted a megoldást!
Ha találkoztál már valaha a hengerezéssel, valószínű, láttál már módszereket a comb lazítására. De azt nem biztos, hogy tudod, hogy nem csak lokális fájdalmak kezelésére nyújthat megoldást!
Ebben a videóban kivesézünk több combhajlítóizom lazítási módszert henger segítségével, és igyekszünk rávilágítani számos összefüggésre a comb és a teljes mozgásrendszerünk között.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Trigger Point -The Grid 1.0

A GRID Foam Roller henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze, mely egyre népszerűbb a profi sportolók között a teljesítmény és az általános egészség terén mutatott drasztikus és általában azonnali hatása miatt.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről