1’M | Tractus Iliotibialis és oldalsó törzsizmok nyújtása

Szerző:

Comb külső része, illetve az oldalsó törzsizmok komplex nyújtása.
A tractus ilitotibialis a comb külső részén elhelyezkedő ínas, izom szerű képlet, jellemzően feszes, rövid, rengeteg panaszt okozhat. ugyanígy a feszes oldalsó törzsizmok, illetve az őket körülvevő izompólya rendszer. Bármelyik rövidülése, feszessége diszfunkciókhoz vezet, de a mai videóból megtudod, hogyan nyújtsd le őket hatékonyan!

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Trendy Home Jóga Matrac

Amikor az indiai bölcsesség találkozik a német precizitással. A Trendy Home Jóga matrac kiváló minőségű, német tornaszőnyeg, ászana mintával, ajándék hordozó hevederrel.

Jóga - Pilates matrac

A jóga, és pilates elengedhetetlen eszköze a csúszásmentes matrac! A tornaszőnyeg kényelmes alapot biztosít a gyakorlatokhoz, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz.

Togu Prémium Easy Matrac

Talajgyakorlatok, gyógytorna, jóga és egyéb mozgásformák elengedhetetlen eszköze! Magas minőségű német termék.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről