1’M | masszázslabdával a banyapúp ellen!

Szerző:

Hogyan tudod magad kilazítani a „banyapúp” körül befeszült, kötött izomtatot?
Ez a videó kiegészítésül szolgál a banyapúpos videóhoz, ahol aktív gyakorlatokat láthattok a probléma megoldására. Ebben a videóban egy szimpla vagy egy dupla masszázslabda segítségével lazítjuk fel az érintett szöveteket, hogy hatékonyabbak lehessenek a már megtanult nyakizom erősítő feladatok.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

TP Massage Ball - MB1

 A legjobb választás, ha célzott területen, egy egy ponton vágysz megkönnyebbülésre. Lehetővé teszi a nyak, hát, váll, csípő és más területek kezelését. Használata roppant egyszerű: alkalmazhatod földön, falnál, vagy bármely más kemény felületen és ints búcsút a fájdalmaidnak!

TP MB2 Massage Roller

A Triggerpoint MB2-es masszázs eszköze kifejezetten a hát és a nyak izmainak masszírozására lett tervezve. Elforgatva állíthatjuk a két kis labda egymás közötti távolságát, amelyek így más-más izmokat képesek masszírozni.
Összecsavarva a gerinc menti kisebb izmokat, míg szét tekerve a hát nagyobb izmait kezelhetjük.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről