TÖRZSIZOM ERŐSÍTÉS egy alap eszközzel

Szerző:

Hogyan tudsz egyetlen egy gumiszalaggal törzsizom erősítést végezni gerinckímélően, de mégis hatékonyan?
Az egyszerű gumiszalag szerintem mai napig az egyik leghatékonyabb fejlesztő eszköz a rehabilitációban és fittnessben is. Lehetővé teszi számunkra, hogy különleges ellenállással szemben erősíthessük izmainkat és megváltoztassuk a gravitáció szabályait. Sokszor tapasztalom, hogy az emberek nagyon szeretnének tenni a testükért, de nem igazán ismernek jó gyakorlatokat, főként törzsizom erősítésre. Épp ezért szeretném kicsit tágítani a látóteret ezekkel a gyakorlatokkal. Foglalkozunk has, hátizommal is, de mivel ezekről már hallhattatok a videóimban, sokkal inkább a törzs hajlító, fordító, izmokra, oldalsó törzsizmokra megyünk rá, amelyek a legtöbb embernél nem túl erősek főleg a többi törzsizomhoz képest. Tehát példádul egy side plank még sok neked, ezek jó alternatívái lehetnek az erősítésnek!

Fit-Band erősítő gumiszalag

Kiválóan alkalmas erősítő tornagyakorlatokhoz, fitnessben, szabadidősportban, rehabilitációban.
A különböző erősségű szalagok lehetővé teszik, hogy bármely életkorban ill. edzettségi állapotban használható legyen.

Xenios powerband

A teljes test átmozgatására alkalmas Xenios Powerband-ek! Egy modern személyi edző számára nélkülözhetetlen eszköz, mellyel rendkívül sok gyakorlat végezhető, nagyon jól beilleszthető a köredzésbe vagy boot camp gyakorlatokhoz.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről