Egyensúly és koordináció fejlesztés a 21. században

Szerző:

Magyarországi Premier: Togu® Challenge Disc® 2.0, Smart egyensúlytréner BLE kapcsolattal , iOS és Android programokkal.
Ízületek stabilitásának fejlesztése, a sérülések és balesetek megelőzéséért, hát- és farizom erősítés, az állóképesség növelése, és persze az egyensúly és koordinációs képességek fejlesztése egyetlen eszközzel? Ismerd meg a Togu Challenge Disc-et, az egyensúlyérzék és az ún. proprioceptív képességek fejlesztésének kiváló eszközét. Az eszközhöz tartozó ingyenesen letölthető applikáció számos tesztet, játékos edzésprogramot, kihívást nyújt így folyamatos motivációt biztosít a fejlődéshez.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Togu® Challenge Disc® 2.0, Smart egyensúlytréner BLE kapcsolattal , iOS és Android programokkal

Egyensúlyfejlesztő eszköz, aminek a beépített érzékelője bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül összekapcsolható bármilyen mobile eszközzel, okostelefonnal.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről