Gyógytornász szemmel | HÁTIZOM ERŐSÍTÉS

Szerző:

A tartásunk kulcsa a hátizomzatunk, ami sajnos általában elég gyenge, nem mindegy, hogy állunk neki erősíteni!
A hátizomzat funkciójáról, diszfunkcióiról, illetve a gerinckímélő, de hatékony erősítési módszerekről lesz szó a videóban. Hiszen a hátfájdalmak és tartáshibák zömét a nem megfelelő állapotú izomzat okozza! De a dolog fordítva is igaz! egy jól felépített hátizomzat számos meglévő gerincprobléma tüneteit minimálisra csökkenti, akár meg is szünteti! Érdemes hát foglalkozni vele!

R-med Fit-Ball

A Fit-Ball egy prémium minőségű óriás labda, mely nem csupán sporteszközként, hanem akár ülőalkalmatosságként is funkcionál. Használata közben óvjuk ízületeinket és megoldást jelent az ülőmunka okozta hátproblémák kezelésében, ezek megelőzésében.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről