Gyógytornász szemmel | PLANK VARIÁCIÓK 2 (eszközökkel)

Szerző:

Milyen eszközökkel tudom kombinálni ezt a jó kis gyakorlatot, illetve milyen egyéb kivitelezési módjai vannak?
A plank egy remek has és hátizom erősítő gyakorlat, megérdemli, hogy még egy videót szenteljünk neki, ahol megbeszéljük, milyen variációi vannak, azok mire hatnak igazán, miért jók. Illetve a teljesség igénye nélkül megmutatjuk, milyen eszközökkel tudod színesíteni, még effektívebbé tenni ezt a gyakorlatot.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Dynair Senso ülőpárnA 36 cm-es méretben

A székre helyezve a levegővel telt domború eszköz a gerincet folyamatosan helyes tartásra ösztönzi, azaz a folyamatos, apró elmozdulások által a medence billenésén keresztül az ágyéki gerinc helyes beállítására vezeti rá a használót. Tornaeszközként is használható, balansz- és izomerősítő gyakorlatokhoz.

Dynair Senso ülőpárnA 33 cm-es méretben

A legnépszerűbb aktív ülést biztosító termékünk!
Az ülőpárna alkalmazása során folyamatos aktív ülésre ösztönözzük a gerincet, aktiválódnak az ágyéki gerinc tartóizmai. Ne várd meg a porckorongsérvet, krónikus derékfájást és hátfájást!

R-med Fit-Ball

A Fit-Ball egy prémium minőségű óriás labda, mely nem csupán sporteszközként, hanem akár ülőalkalmatosságként is funkcionál. Használata közben óvjuk ízületeinket és megoldást jelent az ülőmunka okozta hátproblémák kezelésében, ezek megelőzésében.

Trigger Point -The Grid 1.0

A GRID Foam Roller henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze, mely egyre népszerűbb a profi sportolók között a teljesítmény és az általános egészség terén mutatott drasztikus és általában azonnali hatása miatt.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről