X-láb – nem csak esztétikai probléma

Szerző:

Hogyan javíthatom a térd X deformitását, csökkentve ezzel későbbi térd, de akár derékproblémákat is.
Megmutatom a belső combizmok hengerezési technikáját, ami talán elsőre mókásnak és körülményesnek tűnhet, de nagyon nagy jelentősége van a mozgásszerveink egészségében. Kulcsfontosságú például a manapság nagyon gyakori térd-deformitás, az x-láb kezelésében, és az ebből – nagy valószínűséggel – kialakuló térdkopás megelőzésében.

A cikkhez kapcsolódó terméke(ke)t itt éred el:

Trigger Point -The Grid 1.0

A GRID Foam Roller henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze, mely egyre népszerűbb a profi sportolók között a teljesítmény és az általános egészség terén mutatott drasztikus és általában azonnali hatása miatt.

Trigger Point - The Grid X

A GRID X Foam Roller-t azoknak ajánljuk, akiknek az átlagos keménységű masszázshenger már nem elég – felülete kétszer keményebb, mint a GRID 1.0, mely a sérülések, izomfájdalmak kezeléséhez szükséges.

A szerzőről

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője. Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Szerző

Papp Orsolya

Gyógytornász, Sportoktató, Az R-med mozgásterápiás szakértője.
Munkám során főleg traumatológiai, ortopédiai és neurológiai betegek rehabilitációjával, valamint élsportolók preventív jellegű gyógytornájával foglalkozom.

Tippek a stressz ellen

Kövess és lájkolj minket :)

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy ne maradj le legfrissebb blogbejegyzéseinkről